IT-ret

IT-retligt fokus

IT er en uundværlig del af virksomheder på tværs af alle brancher. Når du indgår aftaler med leverandører af software eller hardware, bør du rådføre dig med en advokat, som både har forståelse for din forretning, og IT – det har vi!  

IT-retlige områder

  • Forståelse for IT-rettens konstante og hurtige udvikling
  • Revision af IT-kontrakter
  • Bistand ved udarbejdelse af forretningsbetingelser
  • Behandling af tvister
  • Rådgiveraftaler

Ring gratis på 88 77 01 10

Ofte stillede spørgsmål om IT-ret

Mange virksomheder indgår IT-kontrakter, selvom IT ikke er det område, som de primært beskæftiger sig med. Det kan eksempelvis være kontrakter om levering af HR-systemer, sagsbehandlingssystemer eller programmel til behandling af specialopgaver.

Uanset hvilken IT-løsning man køber eller lejer, er der en række områder man skal være særligt opmærksom på. Det er for eksempel vigtigt, at tage stilling til de immaterielle rettigheder over den data, som behandles og tilvejebringes ved anvendelse af IT-programmellet, vurdering  af persondataretlige foranstaltninger og beskyttelse af egne data og forretningshemmeligheder.

Hos Burmeister starter vores IT-retlige rådgivning altid med, at vi sætter os grundigt ind i din virksomhed og det IT-programmel, som i overvejer at købe eller leje. Sammen vurderer vi de forbundne risici – både praktiske og kontraktuelle.

Kontaktpersoner

Burmeister rådgiver om sikker fremtidssikring.

Se også