Velkommen til
Advokatfirmaet Burmeister

Hvem vi er

Hos Burmeister er vi en god blanding af advokater og jurister, erfarne og nyuddannede, talnørder og paragrafryttere. Vi er kort sagt en god blanding af det hele, hvilket er med til at sikre, at vi kan tilbyde vores klienter bistand efter ethvert behov.

Hvis du er nysgerrig efter at lære mere om, hvem vi er, kan du tage et kig på vores medarbejdere lige her:

Hvad vi kan

Vi kan føre retssager! Og meget andet. Hos Burmeister er vi eksperter i at føre retssager, og vi synes selv, at vi er ret gode til det. Vi er et af de advokatkontorer i Danmark, som fører flest retssager; vi vinder langt de fleste, og det er vi selvfølgelig stolte over. 

Men vi kan også en masse andet. Vi rådgiver om de fleste erhvervsretlige og aftaleretlige emner, og med vores indgående retssagserfaring, kan vi rådgive vores klienter bedst muligt, så de undgår problemer, der kunne have været forudset langt tidligere.

Hvad vi vil

Vi vil give vores klienter den hjælp, de fortjener. Hos Burmeister mener vi ikke, at klienten skal betale det hvide ud af øjnene for at få ret. Vi bruger den erfaring vi har fra tidligere sager til at vurdere, hvad der bedst kan svare sig, og finder den bedste løsning på den korteste tid.

Vi vil gøre det billigere, nemmere og mere smertefrit for vores klienter at bruge sin advokat, for vi vil gerne være en integreret og aktiv del af vores klienters virksomhed.

Vores succes afhænger af vores klienters!

Vi fører årligt 1000+ retssager

Vi vinder 85% af vores sager

Fast lav timepris

Dedikeret jurist til din sag

Landsdækkende service

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Vi er medlem af