Virksomhedsoverdragelse

Køb og salg af virksomhed

Når en virksomhed skal handles, skal der uanset virksomhedens størrelse tages stilling til en lang række juridiske og praktiske forhold. Forskellige parter skal inddrages på de rigtige tidspunkter, samtidigt med at virksomhedens fortsatte drift skal beskyttes. Ved køb eller salg af virksomhed gøres der klogt i at vælge en advokat med stor juridisk indsigt og virksomhedsforståelse.

Burmeister er klar til at rådgive om køb og slag af virksomhed. 

Advokat med flair for forretning

  • Bistand ved køb og salg af virksomhed
  • Bistand ved generationsskifte
  • Strategisk rådgivning, risikoafvejning og due diligence
  • Rådgivning om transaktionsstruktur
  • Udarbejdelse af fortrolighedsaftaler

Ring gratis på 88 77 01 10

Ofte stillede spørgsmål om virksomhedsoverdragelse

Når man skal sælge en virksomhed, er der pludselig mange ting der skal styr på. Det er nødvendig med indsigt inden for en lang række retsområder, og det kan hurtigt komme til at virke uoverskueligt.

Processen med salg af en virksomhed afhænger af forhold så som virksomhedens selskabsform, de skattemæssige forhold omkring virksomheden, om virksomheden har tilladelser fra det offentlige samt meget andet. Der kan ikke laves en simpel manual til et virksomhedssalg.

Hos Burmeister starter vores rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder med, at vi sætter os ind i de konkrete forhold omkring virksomheden. Herefter lægges en strategi for købet/salget, som danner baggrund for det videre forløb.

Ved salg af virksomhed er der mange forhold at tage stilling til – både som advokat og som ejer. Vi tager os af de juridiske problemstillinger og udfordringer i køb- eller salgsprocessen, så du kan bevare fokus på de mange praktiske opgaver i køb- eller salgsprocessen.  

Kontaktpersoner

Beslutninger om køb og salg af virksomhed er altid svære – vælg en advokat der gør beslutningen nemmere. 

Se også