Køb og salg af fast ejendom

Fast ejendom, sikkert valg

Uanset om en fast ejendom købes eller sælges af privatpersoner eller selskaber, udgør handelen som regel en anseelig økonomisk disposition. 

Burmeister har erfaring med at rådgive køber og sælger i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. 

Køb og salg

  • Rådgivning om køb og salg af boligejendomme
  • Rådgivning om køb og salg af erhvervsejendomme
  • Udarbejdelse og gennemgang af dokumenter
  • Forhandling i købs- og salgssituationer
  • Gennemgang af miljø- og planlovmæssige forhold
  • Behandling af tvister om fast ejendom

Ring gratis på 88 77 01 10

Ofte stillede spørgsmål om fast ejendom

Som køber af en fast ejendom skal man være opmærksom på, at ejendomsmægleren er sælgers repræsentant. Det er derfor vigtigt, at man som køber allierer sig med en advokat eller anden køberrådgiver, der kan gennemgå deltaljerne ved den faste ejendom.

Ved køb af fast ejendom, kan der være behov for at underskrive en købsaftale hurtigt. Ved at tage et advokatforbehold, kan man underskrive købsaftalen uden at have fået forudgående godkendelse fra sin advokat. Købsaftalen vil herefter kun være gældende, hvis advokaten godkender den.

Hos Burmeister har vi bred erfaring med at gennemgå købsaftaler. Vi sikrer en hurtig og grundig gennemgang af købsaftalen, tinglyste dokumenter, lokalplaner samt andre relevante dokumenter, så du kan få afsluttet dit ejendomskøb.

Købers adgang til at fortryde sit køb af fast ejendom, afhænger af hvorvidt købet er omfattet af lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom. Såfremt køber er omfattet af loven, har køber en fortrydelsesret på seks hverdage fra underskrivelsen af aftalen. Hvis køber vælger at gøre brug af fortrydelsesretten, skal køber betale en godtgørelse til sælger svarende til 1% af købssummen.

Køber kan altid fortryde sit køb, så længe der er taget et gyldigt advokatforbehold, og dette endnu ikke er udløbet.

Kontaktpersoner

Går du med købs- eller salgstanker? 

Se også